MENUMENU

Forumul Regional ,,Consolidarea potențialului de dezvoltare și promovare a regiunii – experiența țărilor UE și perspectivele SUERD

În data de 20 octombrie a avut loc Forumul Regional ,,Consolidarea potențialului de dezvoltare și promovare a regiunii – experiența țărilor UE și perspectivele SUERD”, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, sub egida Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor. Evenimentul s-a desfășurat în incinta complexului etno-cultural Vatra, Strășeni, în cadrul Zilelor Regiunii Centru, ediția I.

Acest forum a reprezintat o excelentă oportunitate de a stabili și dezvolta parteneriate pentru cooperare între regiunile, localitățile și agenții economici la nivel local, regional și internațional.
La acest eveniment au participat reprezentați ai administrației publice locale și centrale din Republica Moldova și Letonia. Asociația Euroregiunea Siret-Prut-Nistru a fost reprezentată de Simona Cuciureanu, Consilier Afaceri Europene, Constantin Chirilă, Consilier Afaceri Europene și Gheorghe Frunză, Manager Logistică, în timp ce Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST a fost reprezentată de Alina Popa, Director Executiv.

14691957_1079781232128824_3666528973913752539_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-robot * Limita de timp este epuizată. Vă rugăm să reîncărcați CAPTCHA.

Scroll Up