MENUMENU

Misiune economică de o zi la Chișinău

Afaceri.ro propune întreprinzătorilor din regiune deplasarea într-o Misiune economică de o zi în orașul Chișinău, care va avea loc pe data de 23 octombrie 2014. În cadrul acestui eveniment participanții vor avea ocazia sa viziteze Expozițiile Internaționale „Moldagrotech” și „Farmer”, să participe la conferința de business Afaceri.ro și să fie martori la lansarea unei cărți de afaceri. Spre seară, misiunea se va încheia cu o vizită la Cramele Cricova.

Misiunea economică are loc într-un moment oportun, succesul său fiind favorizat de contextul actual de afaceri de peste Prut și de apropierea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Astfel, odată cu dorința antreprenorilor moldoveni de a-și internaționaliza afacerile, aceștia își caută parteneri români de încredere, care să le faciliteze accesul la piața europeană.

Pe lânga posibilitatea de a afla informații relevante privind mediul local de afaceri oferite de întreprinzători și specialiști experimentați, antreprenorii prezenți vor avea oportunitatea să participe la mai multe sesiuni de networking: una oficială, în cadrul Conferinței Afaceri.ro și mai multe informale, cum ar fi în timpul vizitei la Cramele Cricova. Având o istorie de peste 65 de ani, celebrele beciuri găzduiesc vinuri excepționale de colecție, ce fac parte din patrimoniul național cultural al Republicii Moldova.

Prin cele 16 conferințe și misiuni economice naționale și internaționale organizate doar anul acesta, programul de conferințe Afaceri.ro a reușit să interconecteze antreprenori din întreg mediul de business, oferindu-le acestora oportunitatea de promovare, schimburi imediate de idei și viziuni și implicit dezvoltare.

Mai multe informații despre Misiunea economică Afaceri.ro 2014 Chișinău, inclusiv programul complet și detalii despre speakeri pot fi găsite accesând website-ul Misiune economica Chisinau 2014. Înscrierea se poate face trimițând un e-mail pe adresa evenimente@arhipelago.com.

Expoziția Internațională Specializată „Moldagrotech” nu este doar unul dintre cele mai prestigioase evenimente care se organizează anual peste Prut, ci reprezintă principalul vector de dezvoltare a complexului agroindustrial al Republicii Moldova. Faptul că Expoziția Internațională specializată pe tehnologii și produse de profil „Farmer” se desfășoară în același timp va face experianta cu atat mai interesantă pentru participanți. Anul trecut, cele două târguri au avut un real succes, iar mărturie stau cifrele înregistrate: 396 companii participante din 15 țări și 15.700 vizitatori.

Misiune Economica ChisinauContact:
Nume: Delia Olaru
Telefon: 0732 635 726
E-mail: delia.olaru@arhipelago.com

Scroll Up