MENUMENU

Programe de educatie si formare profesionala in domeniul studiilor europene si al dezvoltarii regionale

Centrul de Studii Europene din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizeaza programe de educatie destinate pregatirii de specialiști in domeniul studiilor europene si al dezvoltarii regionale:

📁 Master Studii Europene (axat pe scrierea și managementul de proiecte cu finanțare europeană și pe evaluarea politicilor de amenajare și planificare teritorială)
📁 Master Dezvoltare Regionala (interdisciplinar, cu module aprofundate în anul II pe afaceri în mediul european, drept european, administrație publică europeană, politică și integrare europeană)
📁 Master European Studies and the EU’s Eastern Neighbourhood (program în limba engleză axat pe problematica vecinătății estice a UE)

Programele sunt interdisciplinare și se adresează tuturor absolvenților interesați de domeniu, indiferent de specializarea absolvită. Programele de master oferă oportunități tuturor celor care doresc să-şi stabilizeze poziția profesională și să dobândească noi competențe specializate sau complementare.

Programele de master oferite de CSE au o structură flexibilă care permite desfășurarea studiilor în paralel cu activitatea profesională.

Pentru sesiunea de admitere din perioada 10-12 septembrie 2018 sunt disponibile 60 de locuri fără taxă și 45 locuri cu taxă.
De locurile fără taxă pot beneficia cursanții care nu au urmat anterior un program de master bugetat.
Informatii complete pe pagina http://cse.uaic.ro/admitere/
Programele organizate Centrul de Studii Europene oferă: locuri la buget si taxă, ZI si IFR; orar flexibil pentru cei care lucreaza; burse, locuri de cazare; stagii de practică; mobilitați ERASMUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-robot * Limita de timp este epuizată. Vă rugăm să reîncărcați CAPTCHA.

Scroll Up