MENUMENU

Vizită Vinnitsa la Ziua Independenței Ucrainei, 20–22 august

În perioada 20 – 22 august 2015 a avut loc la VINNITSA o suită de evenimente dedicate ZILEI INDEPENDENȚEI UCRAINEI. La aceste evenimente a participat o delegație din partea Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru: Dumitru-Tudor JIJIE, Director Executiv, și Gheorghe FRUNZĂ, Manager Logistică. Această vizită a a vut loc în urma invitației primite de la Euroregiunea Nistru, care are un parteneriat de colaborare cu Euroregiunea Siret-Prut-Nistru.

Vinnitsa (5)La întâlnirea oficială cu autoritățile Consiliului Raional Vinnitsa și Administrației de Stat Vinnitsa a fost transmis un mesaj în care au fost asigurate de sprijin în desfășurarea proiectelor și și-au arătat intenția de a colabora.

Vinnitsa (16)La Ședința Solemnă a Consiliului Raional Vinnitsa a fost transmis un mesaj din partea județului Iași și a Euroregiunii Siret-Prut-Nistru prin care au fost asigurați de legitimitate în parcursul euroregiunii și au fost reasigurați de susținere în parcursul european și implementarea proiectelor.
Vinnitsa (21)La sediul Euroregiunii Nistru, partenerii strategici ai Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, au avut loc discuții referitoare la proiectele actuale și cele în perspectivă.

Scroll Up